Субота, 20.04.2024, 15:05Вітаю Вас Гість | RSS
Наконечнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Меню сайту
МОН України
Освітній портал
Педпреса
Корисні посилання
Посилання
Головна » 2017 » Жовтень » 18 » «Від козаків до кіборгів»
14:06
«Від козаків до кіборгів»

Українці у всі часи понад усе цінували свою свободу. І значною мірою через це воювати нам доводилось багато і часто. Славні справжні герої не перевелися досі в Україні, захищаючи рідну землю від нападників. Волелюбний дух, незламність і здатність до саможертовності наших захисників, дивує увесь світ.

Від недавнього часу 14 жовтня в Україні стало особливим днем - Днем Захисника України, у який відзначають одразу чотири свята пов’язані з різними історичними подіями.

У нашій школі 13.10.2017 року відбувся виховний захід «Від козаків до кіборгів», який підготувала педагог-організатор школи Л.В. Ситків. Присутні змогли пригадати, або дізнатися про українських воїнів Х, ХVІІ, ХХІ століть, як змінювались обладунки, зброя, воєнні тактики та способи формування військ.

Запрошена на свято учасниця бойових дій у зоні АТО Л.І.Данило ділилася своїми спогадами із передової, авторськими віршами…

Учні вшанували пам’ять воїнів УПА, героя Революції Гідності Романа Сеника, загиблого воїна АТО Анатолія Митника хвилиною мовчання та покладанням вінків до їх могил.

Переглядів: 444 | Додав: Lesia | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Єдина Країна! Единая Страна!