Четвер, 28.03.2024, 11:45Вітаю Вас Гість | RSS
Наконечнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Меню сайту
МОН України
Освітній портал
Педпреса
Корисні посилання
Посилання
Головна » 2016 » Грудень » 22 » ЮВІЛЕЙ ШКОЛИ!!!
11:14
ЮВІЛЕЙ ШКОЛИ!!!

У суботу  17 січня 2016 року наша школа святкувала свій 145-й день народження. З цієї нагоди у стінах навчального закладу  зібралося багато колишніх випускників та вчителів ,  учнів та поважних гостей, адже школа за свою багатолітню історію випустила у світ більше шести поколінь.

Спочатку парох церкви Успіння Пресвятої Богородиці о. Євген Баляс відправив молебень, а директор школи Бугійчик Марія Богданівна зустріла  гостей запашним  короваєм. Урочистості розпочалися  святковим концертом. Присутніх зачарував і переніс у  далеке минуле неперевершений вальс поколінь.  Лунали  зворушливі  слова колишніх випускників  і  педагогів та привітання від гостей, адже на святі були присутніми  голова Яворівської РДА О.В. Хлян,  начальник відділу освіти Яворівської РДА і колишній директор школи М.П. Дорош, начальник центру поштового зв’язку  Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта»  та колишній директор П.І.Шипка, які вручили директору школи М.Б. Бугійчик ювілейні подарунки. Своїми спогадами та роздумами про роль школи у житті суспільства поділився отець Богдан Хархаліс, випускник закладу. Одним із найповажніших гостей  на святі був колишній випускник Богдан Михайлович Жеплинський    -  публіцист і громадський діяч, бандурист, дослідник кобзарства. Богдан Михайлович відродив ляльковий вертеп, уривок із якого продемонстрував на сцені, що дуже потішило глядачів.

 Одним із найцікавіших моментів  святкування став перегляд фільму про історію Наконечнянської ЗОШ  «Від витоків до сьогодення», у якому згадано  усі основні події та осіб, причетних до діяльності закладу у різні роки від початку створення у ХІХ столітті до сьогоднішніх днів.

         Справжньою окрасою  на завершення свята став незвичайний ювілейний торт, який  вивезли на сцену наймолодші учасники урочистостей під спів  давнього українського  побажання «многих  літ».

 Усі гості свята мали змогу  оглянути школу, класні приміщення, фотоколажі про сучасне життя навчального закладу  та  виставку  старих фотографій, а також скуштувати  святковий коровай та поділитися своїми спогадами і враженнями від зустрічі.

Переглядів: 412 | Додав: Lesia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Єдина Країна! Единая Страна!