П`ятниця, 29.03.2024, 03:34Вітаю Вас Гість | RSS
Наконечнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Меню сайту
МОН України
Освітній портал
Педпреса
Корисні посилання
Посилання
Головна » 2015 » Травень » 29 » Свято останнього дзвоника
22:31
Свято останнього дзвоника

Дзвенить сріблясто в тиші урочистій
Дзвінок дитинства, юності пора.
І сяє в небі сонце променисте,
А навкруги — весела дітвора.


   Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято Останнього дзвоника.

   У передостанній день весни у нашій школі, як і повсюди в навчальних закладах України, пролунав останній дзвоник. З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор школи. Пролунали побажання учням незабутніх літніх канікул, щоб вони повернулись до навчання з новими силами, враженнями та знаннями. Це був успішний навчальний рік, багато наших учнів отримали нагороди.

   Випускники ж,  для яких шкільний дзвінок лунав і справді востаннє залишають позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Також випускників привітали веселими віршиками надія школи - наші малюки. Випускники попрощалися зі шкільною скрипучою партою, випустили у вирій кульки, дали останній дзвінок.

   На завершення отець Євген побажав педагогам Божого благословення у їх роботі, а випускникам – у  дорослому житті, яке вони нині розпочинають.
 

Переглядів: 405 | Додав: Lesia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Єдина Країна! Единая Страна!