Четвер, 25.04.2024, 20:11Вітаю Вас Гість | RSS
Наконечнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Меню сайту
МОН України
Освітній портал
Педпреса
Корисні посилання
Посилання
Головна » 2014 » Грудень » 11 » "У НАШІЙ ПАМ'ЯТІ ВОНИ НАЗАВЖДИ..."
14:10
"У НАШІЙ ПАМ'ЯТІ ВОНИ НАЗАВЖДИ..."

Вони ідуть в безсмертя молодими,

Жадана воля вища, ніж життя.

За ними слава невмируща України,

І сум березовий Хреста!..

  Такими словами у нашій школі розпочався вечір-реквієм «У нашій пам’яті вони назавжди… », присвячений Небесній Сотні та воїнам АТО. Вечір пам’яті організували учні 10 класу під керівництвом вчителя української мови та літератури Хархаліс М.Р. Зі сцени лунали пісні у виконанні учнів школи під керівництвом вчителя музичного мистецтва Романик С.І. Був присутній церковний хор церкви Успення Пречистої Діви Марії та парох церкви отець Євген.

  Ведучі – Свенар М. та Панчишин М. виразно та інтонаційно вели вечір. Переповнений зал стоячи аплодував учасникам АТО – жителям сіл Наконечне І та Наконечне ІІ, які були запрошені на вечір. З поетичним словом виступив і син загиблого героя-воїна АТО Митника Анатолія. Також зі словами вдячності звернулася до присутніх сестра Героя Небесної Сотні  Сеника Романа. Усім присутнім воїнам АТО та членам родин загиблих Героїв було вручено грошову винагороду-кошти, які були зібрані на яр марці, що проходила у нашій школі.

  Із запаленими свічками учасники свята закликали усіх присутніх згадати у молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє і вшанувати їх пам'ять хвилиною мовчання.

Переглядів: 426 | Додав: Lesia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Єдина Країна! Единая Страна!